Çfarë mund të bëjmë ne?

Produktet Tona

Në ndërmarrjen prodhuese Kosova Model mund ti gjeni këto produkte: Dyer, Dritare, Kuzhina, Mobilie, Enterier, Dhoma Gjumi, Komodina, Tavolina, Laminat, Parket, Fasada të varura, Rrethoja të xhamit

icons icons

dyer

Dyer që na përfaqësojnë denjësisht.

kliko për më shumë
icons icons

dritare

Ngrohtësi dhe ndriçim që sjellin rehati

kliko për më shumë
icons icons

kuzhina

Dizajne të shprehura me mjeshtri

kliko për më shumë
icons icons

Dhoma Gjumi

Të detajuara deri në perfeksion

kliko për më shumë
icons icons

Enterier

Madhështia e ambientit tuaj

kliko për më shumë
icons icons

Fasada të varura

Të veçanta për objektet tuaja

kliko për më shumë

Projektet Tona të realizuara

interior
Shtëpi private, lokacioni: Ferizaj
interior
Shtëpi private, lokacioni: Suharekë
interior
Shtëpi private, lokacioni: Suharekë
interior
Shtëpi private, lokacioni: Suharekë
interior
Shtëpi private, lokacioni: Suharekë
interior
Shtëpi private, lokacioni: Reçak - Shtime
interior
Shtëpi private, lokacioni: Reçak - Shtime
interior
Shtëpi private, lokacioni: Reçak - Shtime
interior
Shtëpi private, lokacioni: Reçak - Shtime
interior
Shtëpi private, lokacioni: Prizren
interior
Shtëpi private, lokacioni: Prizren
interior
Shtëpi private, lokacioni: Prizren
interior
Shtëpi private, lokacioni: Prizren
interior
Shtëpi private, lokacioni: Prizren
interior
Shtëpi private, lokacioni: Prizren
interior
Shtëpi private, lokacioni: Prizren
interior
Shtëpi private, lokacioni: Nekovc - Drenas
interior
Shtëpi private, lokacioni: Nekovc - Drenas

Pse të na besoni?

Çertifikimet

Kosova Model është kompani e certifikuar me standarde evropiane. Ne garantojmë siguri dhe kualitet për të gjitha produktet tona.

Bashkëpunim

Kualitet

Shpejtësi

garancion

Ne bashkëpunojmë!

Partnerët Tanë

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand

Keni ndonjë pyetje?

Mos hezitoni, na kontaktoni