Background

Rreth nesh

HISTORIKU YNË

Shiko historikun

Kompania Kosova Model shtrihet në rreth 10.000 m2, ndërsa vetë fabrika ka pesë linja prodhuese: Repartin e prodhimit të dyerve, atë të dritareve, të mobilieve, të kuzhinave dhe repartin e xhamave. Gjithashtu hapësira prezantuese e produkteve përfshinë 6000 m2.
Strategjia kryesore e kompanisë mbështetet në implementimin e trendëve të fundit të dizajnit përmes makinerisë së sofistikuar dhe stafit profesional.
Nga viti 2008, Kosova Model është eksportues edhe në tregun europian, ku tashmë ka përfaqësitë në Zvicër dhe Gjermani dhe ka arritur një bashkëpunim të gjerë me kompani dhe arkitektë evropian.

Siguri

Kosova Model ju jep siguri në të gjitha produket që ofron.

Eksperiencë

Eksperienca jonë shumë vjeçare bënë që ne të jemi dominues në treg.

Kualitet

Kualiteti i produkteve është prioriteti ynë.

Pikat Tona

member

Koshare - Ferizaj

+383 (0) 49 777 388

info@kosova-model.com

member

Kasselerstr 30

D-34376 Immenhausen/Kassel

Arbnor Sopaj, +49 152 2248 2019

arbnor.kosovamodel@gmail.com

Keni ndonjë pyetje?

Mos hezitoni, na kontaktoni